Stagiul de formare, calificare Instructori sportivi Sportul pentru Toti
PIATRA NEAMT
1 iunie - 7 iunie
Conditii de participare:
- Absolvent liceu cu diploma de bacalaureat;
- Abilitati de comunicare si organizare;
- Aptitudini fizice si conditie fizica corespunzatoare.
Pentru inscriere este nevoie de un dosar cu urmatoarele acte:
Modulul I
- cerere de inscriere
- copie dupa certificatul de nastere
- copie dupa cartea de identitate
- copie dupa diploma de bacalaureat si dupa ultimul act de studiu sau adeverinta de student
- adeverinta medicala - apt pentru efort fizic
- recomandare de la clubul unde activati sau Asociatia judeteana ' Sportul pentru toti ‘
- 1 poza color tip buletin
- copie certificat casatorie , act de divort (daca este cazul)
- contract de formare profesionala
Modulul II
- dovada studiu individual practic (practico.metodic)
- adeverinta medicala - apt pentru efort fizic
- recomandare de la catedra de educatie fizica sau de la entitatea unde activeaza
- 1 poza color tip buletin
Modulul III
- dovada studiu individual practic (practico.metodic)
- adeverinta medicala - apt pentru efort fizic
- recomandare de la catedra de educatie fizica sau de la entitatea unde activeaza
- 2 poze color tip buletin
La finalul fiecarui modul se va sustine un test teoretic si unul practic, in urma caruia cursantul va primi un atestat de participare.
La finalul modulului III, dupa absolvirea examenul final, se va obtine carnetul de Instructor Sportul pentru Toti fitness- aerobic.
Taxa de participare este de 600 Ron(reprezinta doar costul cursului)
Pentru cazare, masa, transport revenim cu informatii inainte de 18-4-2012.
Perioada de depunere a dosarelor si platile se pot efectua intre 18aprilie-18 mai
Se va plati in contul: RO73RNCB0072049707300001 BCR sector 1 Bucuresti, sau la sediul FRSPT str. Vasile Conta nr.16 Bucuresti.
Pentru detalii va rugam sa contactati:
E-mail : sportulpentrutoti@yahoo.com
Nr. Tel: 0744753220 / 0745539457 / 0318053637
de Luni pana Vineri intre orele 8:00 - 14:00
Federatia Romana SPORTUL PENTRU TOTI
Romanian Federation SPORT FOR ALL
Str. Vasile Conta , Nr. 16, Sector 2, Bucuresti
Telefon/ Fax : 0040-31-80 53 637 ;
E-mail: sportulpentrutoti@yahoo.com
Avem placerea sa va anuntam ca in perioada 02 - 06 aprilie 2012 in programul „Scoala Altfel", Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean, SC New Open Sector S.A., Directia Silvica Constanta si Arhiepiscopia Tomisului au organizat pentru un numar de 457 elevi si 20 de cadre didactice activitatea educativ-sportiva „Sa invatam bowling la Lake View " - alternativa la ora de educatie fizica si sport, 100 elevi - excursie Hagieni, 45 elevi - excursie Dervent.
Elevi au primit cu mult entuziasm propunerea noastra, participarea numeroasa este confirmarea reusitei acestei actiuni si speranta organizarii mai multor activitati de tineret si sport. Unitatile de invatamant participante: Colegiul National „Mihai Eminescu", Grup Scolar Cumpana, Grup Scolar „Ion Podaru" Ovidiu, Grup Scolar „Virgil Madjearu" Constanta, Colegiul Comercial „Carol I" Constanta, Scoala cu clasele I-VIII „Ferdinand" Constanta, Scoala cu clasele I-VIII „Mihai Viteazu" Constanta, Scoala cu clasele I-VIII „Dan Barbilian" Constanta, Scoala cu clasele I-VIII „Jean Bart" Constanta.
Finantarea pentru activitatile de bowling a fost asigurata de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta si S.C. New Open Sector S.A. Constanta.
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta, reprezentant in teritoriu al Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret, va informeaza pe aceasta cale cu privire la rezultatele primei etape de evaluare a proiectelor depuse de catre organizatiile neguvernamentale de si pentru tineret.
Astfel pentru etapa a II-a - verificarea eligibilitatii si a capacitatii ONGT-ului aplicant s-au calificat urmatoarele organizatii:
1. Asociatia Studentilor si Medicilor Voluntari - proiectul: Condu Preventiv - Prima clipa conteaza - 62, 25 pct;
2. A.I.E.S.E.C. Constanta - proiectul GROW 1.1. and 1.2. - 49,75 pct;
3. Asociatia Speranta pentru ocrotirea bolnavilor cu SIDA din Constanta - proiectul „Excursie in Capitala" - 42 pct;
4. ARDOR - Asociatia Regionala de Dezbateri, Oratorie, si Retorica Moldova - proiectul Concursul Regional de Dezbateri Academice - 38.5 pct;
5. ARDOR - Asociatia Regionala de Dezbateri, Oratorie, si Retorica Moldova - proiectul Comunicare activa prin Metoda dezbaterilor - 38.5 pct,
6. Fundatia Baylor - Marea Neagra - proiectul Ziua Portilor deschise catre Educatie - 38,25 pct
Elena Frincu, fost director executiv al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Constanta si retrasa din activitate in luna martie 2012, a fost rasplatita Joi 5 Aprilie 2012 cu titlui de "Cetatean de Onoare al Judetului" pentru contributia imensa adusa sportului constantean.
"Nu am muncit 20 de ani pentru a primi aceste onoruri. Am muncit pentru ca, atunci cand eram sportiv de performanta, am invatat ca trebuie sa te intorci la comunitatea de unde ai plecat si sa oferi tot ce ai tu mai bun.
Fara echipa de la DJST nu as fi reusit toate aceste performante. In aceste conditii, acest titlu nu este al meu, ci este al tuturor", a declarat Elena Frincu.
Printre temele de discutie ale acestei Conferinte se afla Programul National "Scoala Altfel" si revizuirea prevederilor Regulamentului de Organizare si Functionare al Consiliului National al Elevilor.
Lucrarile se vor defasura pe perioada a doua zile, urmand ca in a treia zi sa se realizeze diferite vizite tematice la diferite institutii de cult din Judetul Constanta
Consiliul National al Elevilor din Romania a fost infiintat in baza OMECT nr. 2782/2007. In prezent, Consiliul Elevilor functioneaza in baza Regulamentului de organizare si functionare aprobat prin ordin de ministru nr.4247 din 26.06.2010.
Consiliile Elevilor sunt singurele structuri care apara interesele elevilor la nivel local si national, promotori ai dezvoltarii climatului scolar, dar si un cadru de dezvoltare, de educatie civica autentica si de formare a unor cetateni responsabili.
Consiliul National al Elevilor este structura care reprezinta in prezent peste 3.200.000 de elevi din Romania, fiind un factor important al democratizarii scolii si incurajarii relatiei de parteneriat profesor-elev. Prin intermediul acestui cadru de organizare, elevii isi pot alege reprezentantii pe baza principiului legitimitatii, pot formula puncte de vedere specifice lor si pot elabora propuneri pentru imbunatatirea calitatii vietii scolare.